Gillar du att shoppa? Besök Nacka!

I början av månaden presenterades resultatet av Evimetrix pris Stockholmarnas favoritcentrum 2012 där alla i Stockholm har fått tycka till och rösta fram Stockholms bästa köpcentrum. För det 2:a året i följd tog faktiskt Nacka Forum hem den åtråvärda 1:a platsen då detta fantastiska ställe för shopping fick det bästa omdömet av dess besökare. Det finns till och med många som reser till Nacka bara för shoppingen och här kan du läsa om flera hotell i Nacka som jag gillar.shoppa i Nacka

2013 års undersökning var webbaserad till skillnad mot alla andra års undersökningar som gjorts via post, hela 1800 svarande har svarat på generella frågor om alla de 48 shoppingcentrum som finns i Stockholm. De shoppingcentrum en svarande säger sig besöka mycket ofta har det ställts mer detaljerade frågor om. Frågorna täcker bland annat helhetsbetyg, om centrumet motsvarar de förväntningar samt hur nära centrumet kommer den svarandes syn på ett perfekt shoppingcentrum. Svaren ger tillsammans något som kallas Nöjd Kund Index, NKI, för varje shoppingcentrum.

Förutom den åtråvärda kategorin Årets köpcentrum vann Nacka Forum dessutom kategorin Årets kommun/regioncentrum. Stockholms invånare gav bästa omdöme till Nacka Forum i alla av undersökningens delar men framförallt enormt bra betyg i trivsamhet, tillgänglighet och parkering vilket la grunden till att centrumet lyckades med årets vinster.

I Nacka Forum är det den generella upplevelsen som står i centrum, priset under 2012 har bland annat fått den effekten att ett ökat fokus på detaljerna i shoppingcentrumet har etablerats. Allt från unika påsar för besökarens blöta paraply till iPadlounger med fri surf för alla Apple fans. Nacka Forums väldigt speciella stämning byggs även med hjälp av en mängd aktiviteter i centrumet, modevisningar och fina utställningar som avlöser varandra för att förgylla besökarna och ge alla den perfekta shoppingdagen. Under året bidrog även nya butiker som Hamleys, Rituals, Hunkemöller och Pieces till ett betydligt bredare och väldigt omtyckt butiksutbud.

Vill du ha mer information om prisbelönta Nacka Forum, vänligen besök www.nackaforum.se.