Nytt hotell i Vara

Det är inte bara i Sveriges stora städer som hotellbranschen är på väg framåt. I veckan har det nämligen blivit klart att ett nytt hotell kommer snart kommer att finnas i Vara i området som ligger intill Varas Konserthus och Varas underbara nya bad. Detta storslagna hotellet och det nya badet ska om går som det ska vara klart i december 2014 så det är en liten stund kvar innan du kan checka-in.Vara

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Nelander har sagt att det här på ett starkt sätt befäster Vara kommuns rykte som kulturkommun, då det underbara hotellet ska ha en mycket synlig kulturprägel.

Detta genom att både de allmänna rummen på hotellet och i hotellrummen som kommer att ha varierande musikteman.

När ansökningsprocessen var klar så stod det klart att kommunen gör en affär på marken för bygget till Landvetter Airport Hotel som är dom som kommer att bygga, äga och operera hotellet, och det kommer vid starten ha 60 rum. Längre fram i tiden kan antalet rum komma att expanderas.

De blivande hotellägarna säger att känns motiverande och kul att gemensamt med Vara Konserthus och det nya badet ännu mer utveckla regionen i en positiv trend.

Det underbara fyrstjärniga boendet kommer du hitta mellan Vara Konserthus och det nya badet. En korridor kommer att koppla ihop de tre olika husen.
Genom detta så skapar man en mycket bra totalbild för välbefinnande och äventyr. Du kommer hitta kultur och må bra aktiviteter och ett underbart hotell som pricken över i, detta ger Varas långväga bad- och konserthusgäster en mycket bra övernattning i omdelbar anslutning till de upplevelser de valt.