Tennisarmbåge i Schweiz?

Förra sommaren var jag i Schweiz på en lite sportigare semester. Vi flög från Arlanda till Zürich och det tog cirka 2 timmar. Väl där bytte vi färdmedel och begav oss upp i bergen med tåg tills vi kom fram till vår destination, Davos. En underbar bergsby som var mycket lugn och mysig. Jag antar att det är betydligt mycket mer turister här vinterhalvåret då skidbackarna såg väldigt härliga ut. Vi ägnade tiden mest åt att spela squash och det spelades åtskilliga bollar varje dag. Jag vann de flesta matcherna men efter halva semestern fick jag galet ont i armbågen så den andra halvan spenderade jag mer tid på att äta och dricka gott.davos

Han jag reste och spelade med klarade sig bättre och hade inte alls några problem med fysiken. Men så länge jag var skadefri så var det jag som vann mest matcher så det lever jag gott på. Han däremot är bättre på högskoleprovet. Fast han redan har ett bra jobb så har en liten låsning på att han måste skriva provet varje år och jag är ganska säker på att han kommer skriva högskoleprovet även detta år. Men det hade han inte särskilt mycket nytta av när han spelade squash och förlorade mot mig.

Efter några dagar med god mat och god öl var det dags att bege sig hemåt igen. Det blev samma resväg hem så först en härlig tågresa till Zürich där vi även passade på att ta den sista hotellnatten så vi fick njuta av en storstadskväll innan det blev flyg hem till Stockholm. Hemma möttes jag av en massa räkningar då blanda annat hemförsäkringen skulle betalas. Jag önskar jag var mer effektiv med hemförsäkringen för jag är övertygad om att jag skulle kunna spara en del pengar om jag jämförde de olika hemförsäkringar som finns. Skulle jag göra det kanske jag inte skulle behöva vänta så länge på att ha råd att resa iväg igen.

One thought on “Tennisarmbåge i Schweiz?

Comments are closed.