Varför finns det inga hotell i Sundbyberg?

Sundbyberg är en av de mest populära delarna utanför Stockholms city. Sundbyberg har lyckats få till så att denna del av stor-Stockholm anses vara en mycket mysig liten småstad, “världens minsta stad” är ett uttryck som ofta nämns. Här finns mycket att se och göra då du till exempel hittar mycket mysiga parker här och även en hel del shopping i en mycket gemytlig småstadsstämning. Du har även närhet till Sveriges mest populära travbana, Solvalla, som varje år lockar mängder av spelsugna människor till denna del av Stockholm. Vid det årliga Elitloppet är det till exempel helt galet mycket folk i hela nordvästra Stockholm och helt hopplöst att hitta boende. Även en hel del storföretag finns i och omkring Sundbyberg och de ger också en hel del affärsresenärer till denna stadsdel.hotell i Sundbyberg

Med tanke på det jag nämnde ovan så är det för mig ett mysterium varför det inte etablerats mer hotell i Sundbyberg än vad som är läger idag. Nu år 2013 finns ett enda ynka hotell och det har tagit det föga orginella namnet Hotell Sundbyberg och du hittar detta hotell på Lötsjövägen 2A i Sundbyberg. Detta hotell kan vi knappt räkna som hotell då det mer hyr ut lägenheter än hotellrum, men fakta kvarstår, det är det ända boende du kan hitta som besökare i Sundbyberg. Varför inga av landets stora hotellkedjor valt att etablera sig här är en gåta. Du har även mycket nära till både Bromma Flygplats och till Kista där mycket affärsresenärer finns så marknaden för att driva hotell i Sundbyberg borde vara perfekt.

Om du inte tror mig kan du till exempel besöka www.hotellsundbyberg.com och göra en sökning där. Som du snabbt kommer se i sökresultatet så är det bara ett enda hotell i Sundbyberg som visas, resten av sökresultatet består av hotell som ligger i Bromma. Jag hoppas vi inom kort ser några nya hotell i Sundbyberg för det behövs verkligen.